Varför sponsra SIMA?

Vi på SIMA är måna om våra medlemmar och sponsorer. Hos oss kan ditt verksamhet nå och bygga relation med ett större kundkrets och växa.

SIMA är en ideell förening som är verksam sedan år 1999. Föreningen är mycket unik i det avseende att medlemmarna kommer från olika delar av vård och forskningsområde. SIMA med sitt goda rykte, är en bra nätverksplattform för ditt professionella verksamhet att synas mer öppet.

Vi kan erbjuda följande sponsorpaket men vi är öppna för skräddarsydda paket om så skulle önskas:

  • Ni får medlemsförmåner och är välkomna att ta del av våra aktiviteter.
  • En kort beskrivning av ditt verksamhet med logo och länk publiceras på vår hemsida och Instagram.
  • I det verkliga mötet med människor har man ett större chans att göra ett avtryck. Därför vill vi erbjuda er möjligheten att hålla föreläsning om verksamheten ni driver.
  • Vid sponsringsavtal erbjuder SIMA deltagandet i ett webbinarie eller podcast om ett medicinsk ämne som i dem tjänster sponsorn erbjuder. Din verksamhet presenteras i samband med publicering av webbinariet/podcasten på sociala medier. Marknadsföringen sker under 3 tillfälle på Instagram och Facebook.
  • Synas som huvudsponsor till ett av våra stora event.
  • Ni kan använda samarbetet för att stärka upp er CSR-profil.

Intresseanmälan 

Vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er inom kort!

*” anger obligatoriska fält

Företagsadress

Personuppgifter*
Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att kontakta info [at] simagroup.org. Läs mer om hur SIMA behandlar personuppgifter på Integritetspolicy sidan.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sponsorer

Tidigare Sponsorer