Klicka här för att lyssna på texten!

5 Goda skäl att vara medlem i SIMA:

1. Som medlem får du tillgång till ett professionellt nätverk med liknande bakgrund, värderingar och ambitioner.

2. Du får ta del av de olika aktiviteter som SIMA anordnar bl.a. delta i SIMA:s vetenskapliga webinarier, podcast, fritidsaktiviteter m.m. under året.

3. SIMA är en demokratisk aktiv förening. Den drivs av engagerade volontärer som strävar efter utveckling av föreningens verksamhet. SIMA följer offentlighetsprincipen och eftersträvar transparens. Medlemmarna får aktuell information om föreningens arbete via vårt nyhetsbrev och sociala medier.

4. SIMA värdesätter och tar tillvara medlemmars idéer och åsikter. Som medlem i SIMA kan du också vara med och påverka din förening genom att kandidera dig till ledningen eller starta en arbetsgrupp i den fråga du anser viktig eller intressant. Du kan planera sammankomster inom gruppen och diskutera framtidsplaner.

5. Sist men inte minst, kommer du i kontakt med andra persisktalande via SIMA, vilket i sig är en grund för att bygga en ideell förening baserad på gemenskap och tillhörighet. Dessutom firar vi Nouruz tillsammans i en trygg och familjär miljö.

 

 

# Läs SIMA:s stadgar här.
# Läs SIMA:s integritetspolicy här.

Frågor?

Du kan alltid nå oss via mejlet vid eventuella frågor.