Klicka här för att lyssna på texten!

Vad är en Podcast?

Podcast (poddsändning, podradio eller pod) är som traditionell radio, fast med fördelen att du kan lyssna när och var du vill. Du kan lyssna i din mobil, dator eller surfplatta. Det är ett enkelt sätt att prenumerera på ljud- eller videofiler via nätet. Via ett program eller en app, väljer du vad du vill lyssna på, sen får du nya avsnitt löpande.

SIMA Medical Podcast är en podd som lyfter fram ämnen som rör hälsa, medicin och välbefinnande. Du kan hitta direktlänk till SIMA Medical Podcast överallt i vår hemsida, från topp till botten. 

Vill du medverka i "SIMA Medical Podcast"?

Är du intresserad av att medverka i SIMA Medical Podcast? Då får du gärna höra av dig med information om ämnet du vill helst prata om.
Lyssna några avsnitt av SIMA podcast. Vid intresse skicka ett mejl till . Du är alltid välkommen att anmäla ditt intresse till att medverka i SIMA Podcast eller digital webbinarium.

 

Olika sätt att lyssna och prenumerera på vår podcast

- Lyssna på webbplatsen

Alla avsnitt av SIMA Medical Medicin publiceras också på vår hemsida och du kan spela upp dem direkt i din webbläsare.

- Lyssna på iPhone eller iPad

Det enklaste sättet att lyssna och prenumerera är genom att använda en podcast-app. Apples egna app "Podcaster" finns förinstallerad i de flesta enheter. I appen hittar du vår podcast genom att söka på "SIMA Medical Podcast".
=> Direktlänk till Apple podcasts

 

- Lyssna på mobil eller surfplatta med Android

Det enklaste sättet att lyssna och prenumerera är genom att använda en podcast-app. En app är till exempel Google Podcast. Men det finns också en mängd andra appar som fungerar på liknande sätt såsom Spotify. Du hittar vår podcast genom att söka efter "SIMA Medical Podcast" i appen.
=> Direktlänk till Google podcasts

 

- Lyssna via Spotify

Hos Spotify söker du helt enkelt på "SIMA Medical Podcast". Spotify finns som gratisversion (med reklam) eller betalversion utan reklam.
=> Direktlänk till Spotify

 

- Lyssna i din windows-mobil

Det enklaste sättet att lyssna och prenumerera är genom att använda en podcast-app. En app är till exempel Spotify eller Pocket Cast. Men det finns också en mängd andra appar som fungerar på liknande sätt. Du hittar vår podcast genom att söka efter "SIMA Medical Podcast" i appen.

 

Slutligen…lämna gärna en recension i Itunes

Det skulle vara väldigt värdefullt om du ville gå in och lämna en betyg/review i Apple Podcaster app, eftersom det hjälper fler personer att hitta podcasten. Via Podcaster på datorn gör du detta genom att söka på "SIMA Medical Podcast" (under fliken ”Affär” i Itunes och i sökrutan i podcaster), sedan klicka på loggan och välja ”Betyg och recensioner”.