Vad är podcast?

Podcast är som traditionell radio, fast med fördelen att du kan lyssna när och var du vill. Du kan lyssna i din mobil, dator eller surfplatta. De flesta väljer att lyssna via en app i mobilen och du kan då också prenumerera på podcasten för att inte missa när det kommer ett nytt avsnitt.

SIMA Medical Podcast är en podd som lyfter fram ämnen som rör hälsa, medicin och välbefinnande. Du kan hitta länk till SIMA Medical Podcast i sidfoten. 

Vill du medverka i SIMA Medical Podcast?

Är du intresserad av att medverka i SIMA Medical Podcast? Då får du gärna höra av dig med information.
Lyssna några avsnitt av SIMA podcast, Använd kontakt sidan från menyn för att meddela oss ditt intresse att medverka i våran podcast eller webinar.

..................

Olika sätt att lyssna och prenumerera på vår podcast

- Lyssna på webbplatsen

På vår hemsida hittar du de olika avsnitten och du kan spela upp poddarna direkt i din webbläsare.

- Lyssna på iPhone eller iPad

Det enklaste sättet att lyssna och prenumerera är genom att använda en podcast-app. Apples egna app Podcaster finns förinstallerad i de flesta enheter eller laddas ner här. Men det finns också en mängd andra appar som fungerar på samma sätt. I appen hittar du vår podcast genom att söka på SIMA Medical Podcast.

- Lyssna på mobil eller surfplatta med Android

Det enklaste sättet att lyssna och prenumerera är genom att använda en podcast-app. En app är till exempel Google Podcast. Men det finns också en mängd andra appar som fungerar på liknande sätt såsom Spotify. Du hittar vår podcast genom att söka efter SIMA Medical Podcat i appen.

- Lyssna i din windows-mobil

Det enklaste sättet att lyssna och prenumerera är genom att använda en podcast-app. En app är till exempel Pocket Cast som du kan ladda ner här. Men det finns också en mängd andra appar som fungerar på liknande sätt. Du hittar vår podcast genom att söka efter SIMA Medical Podcast i appen.