I ett samhälle full av valmöjligheter, utbud och flashiga reklam, kan det vara svårt att välja rätt bland produkter och tjänster. Vård och tandvård är dessvärre inget undantag.

Vi bor i ett land med ett av världens bästa tandvårdssystem. I Sverige utgår man ifrån att

patienten får likvärdig vård och tandvård oavsett vilken klinik han/hon vänder sig till. Valet blir ännu svårare när patienten är i en beroendeställning och utöver detta försöker hitta rätt kombination av kvalité och kostnadseffektivitet.

Dr. Mandana Hadjikani kommer att hålla ett intressant föredrag om allmän- och specialisttandvård. De olika metoder som finns för behandling av tandlöshet, slitage, större defekter i tänder och dess stödjevävnad, samt bettrehabiliteringar (rekonstruera bett där det saknas tänder). Föredraget främjar till bättre förståelse kring olika behandlingsmöjligheter och ger deltagarna baskunskaper i att välja rätt tandvård i diskussion med sin tandläkare.

Dr. Mandana Hadjikani är tandläkare sedan 1996 och specialist i Oral protetik sedan 2006. Mandana har arbetat på specialistklinikerna i Jönköping, Borås, Brånemarkkliniken i Göteborg och är verksam som privat specialist sedan 2007 på tandläkarhuset på Avenyn. Hon har också arbetat med klinisk forskning och utbildning av nya specialister.

Tid: söndag, den 17:e november, kl. 15:00-16:30 (Samling från kl.14:30).
Plats: Axelhuset A-salen, Våning 2, Axel Dahlströms Torg 3, Göteborg.

► Föredraget hålls på persiska med innehållande av svenska tandvårdstermer.
► Deltagandet är kostnadsfritt och öppet för allmänheten. Ingen föranmälan behövs.
► Det bjuds även på te och kaffe.

Varmt välkommen!